Informacije o portalu za zapošljavanje SBU – Poslovi

SBU – Poslovi je portal namenjen studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim nezaposlenim ljudima koji su u potrazi za privremenim, povremenim, honorarnim ili stalnim poslovima.

Cilj portala za zapošljavanje mladih SBU – Poslovi je da omogući studentima, diplomcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova.

Pomažemo mladim ljudima da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

Na portalu se oglašavaju studentsko omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju za cilj da zaposle mlade ljude.

Poslove je moguće pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

Za posao može da se konkuriše pozivom na broj telefona u oglasu ili putem online kontakt formulara koji se nalazi sa desne strane oglasa: „KONTAKT SA POSLODAVCEM“.

Svi oglasi za posao objavljeni na portalu biće objavljeni i u našoj Facebook grupi specijalizovanoj za oglašavanje poslova za SBU – Poslovi koja trenutno ima više 40.000 članova i taj broj svakodnevno raste. Grupu možete pogledati klikom na SBU – Poslovi

Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima biće objavljeni u našoj Facebook grupi namenjenoj diplomcima. Grupu možete pogledati klikom na SBU – Diplomci

 

  • Podelite tekst