Za poslodavce – Kako objaviti oglas za posao?

Portal za zapošljavanje mladih SBU – Poslovi namenjen je studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

Cilj portala za zapošljavanje SBU – Poslovi je da omogući mladima da na brz način dođu do velike ponude poslova. Pomažemo im da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

Oglase za posao mogu da objavljuju isključivo pravna lica kao što su omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme i pravna lica koje imaju potrebu za zapošljavanjem mladih ljudi.

Poslovi na portalu su razvrstani po kategorijama (animatori, call centri, obrazovanje, fizički poslovi, ugostiteljstvo, IT poslovi, komercijala, maloprodaja i dr).

Oglase za posao moguće je pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

Svi oglasi za posao objavljeni na portalu biće objavljeni i u našoj Facebook grupi SBU – Poslovi koja trenutno ima više 45.000 članova i taj broj svakodnevno raste. Grupu možete pogledati klikom na: SBU – Poslovi

Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima biće objavljeni u našoj Facebook grupi namenjenoj diplomcima. Grupu možete pogledati klikom na: SBU – Diplomci

Oglasi za posao se objavljuju i na Instagram profilu portala: SBU Poslovi

KAKO OBJAVITI OGLAS ZA POSAO – SMERNICE ZA POSLODAVCE:

  • Odaberete adekvatnu vrstu oglasa: START, STANDARD ili PREMIMUM
  • Pogledajte vrste oglasa klikom na CENOVNIK OGLASA ZA POSAO
  • Ukoliko imate potrebu za većim brojem oglasa naši administratori će vam ponuditi PAKETE OGLASA
  • Nakon odabrane vrste oglasa potrebno je da se registrujete na portal klikom na: REGISTRUJ SE
  • Nakon registracije kontaktiraće vas administrator portala radi daljeg dogovora i objavlivanja oglasa.
  • Ukoliko imate dodatna pitanja pišite nam na kontakt@sbu-poslovi.rs ili nas pozovite na: 064 94 600 79 (9-17h)
  • Podelite tekst