Za poslodavce – Kako objaviti oglas za posao?

Portal za zapošljavanje mladih SBU – Poslovi namenjen je studentima i diplomcima beogradskih univerziteta, srednjoškolcima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina.

Cilj portala za zapošljavanje SBU – Poslovi je da omogući mladima da na brz način dođu do velike ponude poslova. Pomažemo im da zarade za džeparac, ali i da započnu svoj profesionalni razvoj i izgrade uspešnu karijeru.

Oglase za posao mogu da objavljuju isključivo pravna lica kao što su omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme i pravna lica koje imaju potrebu za zapošljavanjem mladih ljudi.

Poslovi na portalu su razvrstani po kategorijama (animatori, call centri, obrazovanje, fizički poslovi, ugostiteljstvo, IT poslovi, komercijala, maloprodaja i dr).

Poslove je moguće pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

Svi oglasi za posao objavljeni na portalu biće objavljeni i u našoj Facebook grupi SBU – Poslovi koja trenutno ima više 40.000 članova i taj broj svakodnevno raste. Grupu možete pogledati klikom na SBU – Poslovi

Oglasi za posao namenjeni svršenim studentima biće objavljeni u našoj Facebook grupi namenjenoj diplomcima. Grupu možete pogledati klikom na SBU – Diplomci

KAKO OBJAVITI OGLAS ZA POSAO – SMERNICE ZA POSLODAVCE:

  • Ukoliko imate potrebu za oglašavanjem radne pozicije pišite nam na kontakt@sbu-poslovi.rs ili nas pozovite na telefon: 064 94 600 79 (9-17h)
  • Administratori portala će vam poslati ponudu i pomoći vam da odaberete adekvatnu vrstu ili paket oglasa
  • Administratori portala će vam poslati smernice i upustvo za objavljivanje oglasa na portalu
  • Nakon toga moći ćete da se registrujete na portal www.sbu-poslovi.rs i da objavite oglas
  • Nakon što objavite oglas na portalu možete ga podeliti i u Facebook grupi: SBU – Poslovi
  • Ukoliko na portalu objavite oglas za posao namenjen diplomcima, takav oglas možete da podelite u našoj Facebok grupi namenjenoj diplomcima: SBU – Diplomci

Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas klikom na Kontakt

  • Podelite tekst