Kursevi i prakse

Saznaj kako možeš da dobiješ stipendiju za učenje stranih jezika. Nauči engleski, nemački, španski ili italijanski jezik, stekni zvanični sertifikat i pripremi se za budućnost.

U toku je Regionalni virtuelni sajam obrazovanja pod nazivom “Na koji ćeš faks?” Ovaj projekat podržan je od Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Za potrebe našeg klijenta vodećeg globalnog dobavljača tehnologija i usluga Robert Bosch, tražimo kandidate za poziciju Praktikant u HR-u, zadužen za brendiranje poslodavca.

Revizirskoj kući je potreban student četvrte godine Ekonomskog fakulteta ili Fakulteta organizacionih nauka koji može da radi puno radno vreme u trajanju od tri meseca.

Za potrebe našeg klijenta tražimo motivisane kandidate za poziciju Praktikant u HR zadužen za učenje i razvoj zaposlenih na Novom Beogradu.

Apotekarska ustanova Srbotrade proširuje svoj tim i traži: Farmaceute, Farmaceutske tehničare i studente Farmacije završnih godina.

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija koja teži da kreira jedinstvene proizvode koji doprinose kvalitetnom razvoju dece i zdravlju porodice.